Dynafix

Dynafix repareert elektronische apparaten. Wij repareren vrijwel alle merken telefoons, digitale camera\'s, laptops, LCD’s, koffiezetapparaten en desktopcomputers. Door hoge efficiëntie en grote kennis verlagen wij reparatiedoorlooptijd en kosten voor onze klanten.

Naar Dynafix
Dynalogic

Dynalogic is een innovatieve marktleider in totaaloplossingen voor Personalized Logistics en e-Commerce. Wij helpen bedrijven de verwachtingen van hun eindklanten te overtreffen met slimme logistieke oplossingen.

Naar Dynalogic
Dynasure

Dynasure biedt trusted solutions. We zijn specialist in o.a.claimafhandeling, e-certificaten en credit- en identiteitschecks. Wij ontzorgen effectief en klantgericht verzekeraars, telecomoperatoren, overheden en andere dienstverleners met privacygevoelige processen.

Naar Dynasure
Dynalinq

Dynalinq bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt geïntegreerde supply chain oplossingen voor bedrijfs– en tijdkritische en privacygevoelige processen. Wij vertalen al onze ervaring, ideeën en kennis naar effectieve software voor onze klanten. Zo kunnen zij kostenefficiënt klanten goed bedienen, houden en werven.

Naar Dynalinq