DynaGroup bekroond tot Best Managed Company 2014

Nuth, 26 januari 2015

Tijdens de feestelijke uitreiking van het Best Managed Companies Symposium & Awards Ceremony op vrijdag 23 januari jl. is DynaGroup wederom tot de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland bekroond. De kwalificatie maakt deel uit van het Best Managed Companies programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society ieder jaar organiseren. Deloitte en ING concluderen dat de geselecteerde bedrijven hoog scoren op het thema ‘innoverend ondernemen’. DynaGroup wordt geprezen om het innovatieve karakter van haar dienstverlening die geïntegreerde en innovatieve supply chain oplossingen biedt, welke uniek zijn in de markt.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. DynaGroup heeft twee jaar achtereenvolgens de “Best Managed Company” award ontvangen en werd beoordeeld op strategie, bedrijfsvoering, de mate van innovatie en financiële resultaten.

DynaGroup innovatie
De meest recente innovatie is de introductie van een omnichannel platform dat gebouwd is voor Vodafone door dochterbedrijven Dynalean (effective workflow applications) en Dynacommerce (end-to-end omnichannel solutions). Het platform is in staat om extreem complexe business modellen te transformeren naar uitgekiende omnichannel sales processen. Hierbij faciliteert Dynacommerce end-to-end omnichannel toepassingen om een ultieme winkelervaring te creëren. Het thema ‘innoverend ondernemen’ is als rode draad verweven door de hele bedrijfsvoering. Door de samensmelting van de unieke waarden van de afzonderlijke business units is DynaGroup in staat een innovatief concept neer te zetten dat waarde toevoegt aan de onderneming. Hierdoor kan het bedrijf groeien en optimale financiële resultaten behalen.

Managing Director Dick Wammes reageert enthousiast: “De bekroning tot Best Managed Company 2014 is een waardevolle beloning voor de manier waarop de bedrijfsstrategie wordt gevoerd. Hier worden 3 ‘i’s gehanteerd; innoveren, investeren en implementeren. Innoveren zit in ons Dyna-DNA, wat al meerdere jaren geleid heeft tot het winnen van de erkende “Thuiswinkel Award”. Ook wordt er jaarlijks geïnvesteerd, zodat we vorig jaar voor het 2e jaar op rij de Gouden FD Gazellen Award hebben gewonnen. Tot slot getuigt deze award van het feit dat Dynagroup in staat is innovaties op een waardevolle manier te implementeren. Als management zijn wij bijzonder trots op de succesvolle gerealiseerde innovaties. Nog trotser zijn wij op de 1100 medewerkers verspreid over de Benelux die ‘innovatie’ hebben omarmd in hun Dyna-DNA”.

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Geselecteerde bedrijven worden hier beoordeeld op de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet hebben van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op; www.bestmanagedcompanies.nl.

Over Dynagroup
DynaGroup is toonaangevend marktleider in geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de dochterbedrijven Dynafix (After Sales Service), Dynalogic (logistiek), Dynasure (Secured Admin en backoffice services), Dynalean (effective workflow solutions) en Dynacommerce (end-to-end omnichannel systemen) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor klanten in de gehele Benelux. Met zo’n 1100 medewerkers verspreid over de Benelux werkt DynaGroup met veel passie om verwachtingen van de eindklant te overtreffen.

 

Contact voor meer info:
DynaGroup
Mercator 2
6135 KW Sittard
The Netherlands
T: +31 45 750 1603
E: [email protected]
I:  www.dynagroup.nl