DynaGroup 2e maal winnaar Gouden FD Gazellen Award

Nuth, 26 november 2014

Met 76% groei van 2011 naar 2013 is DynaGroup wederom de snelste groeier van Limburg en wint voor het tweede jaar op rij de “Gouden FD Gazelle Award” in de categorie “Grote Bedrijven” (met meer dan €30 miljoen omzet). Voor het elfde jaar op rij organiseert Het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder bedrijf met een omzetgroei van minstens 20% over 3 jaar, komt in aanmerking. DynaGroup ontvangt voor de 9e keer een FD Gazelle Award, waarvan de laatste 2 jaar als winnaar in de categorie “Grote Bedrijven” een zogenaamde Gouden FD Gazelle Award.

DynaGroup realiseert deze continue groei door het steeds introduceren en uitbouwen van nieuwe services en business units. De eerste business unit Dynafix expandeerde sterk in de after sales van telecom en computerproducten plus toevoeging van andere segmenten zoals Tv’s en professionele koffiemachines (o.a. Nespresso). Dynalogic introduceerde diverse nieuwe logistieke platformen voor Same Day en persoonlijke tijdsvakleveringen, optioneel aangevuld met allerlei diensten van toegevoegde waarde zoals omruilen en leencycli voor telefoons t/m zogenaamde ‘2XLinHome’ services, waarbij grote Tv’s, witgoed en meubels thuis bij de klant, in het gewenste tijdvak, geïnstalleerd worden. Via een nieuwe business unit Dynasure worden innovatieve safe & secure diensten geleverd uiteenlopend van polis administratie en claimafhandeling voor verzekeraars, t/m dataverrijking en privacy services voor leveranciers van ID’s en servercertificaten. De IT-poot Dynalean groeit sterk door ontwikkeling, hosting en maintenance van allerlei supply chain gerelateerde systemen. Vandaaruit is ook de nieuwste business unit Dynacommerce ontstaan als specialist voor end-to-end omnichannel oplossingen, waarbij grote bedrijven hun retail, telesales, online en indirecte verkoopkanalen naadloos met elkaar integreren, zodat de ultieme klantbeleving ontstaat. Door al deze met elkaar verbonden initiatieven versterken de business units elkaars groei!

De Awards werden op 25 november in Veghel feestelijk uitgereikt voor de bedrijven in de provincies Brabant en Limburg. In een eerste reactie stelde Dick Wammes (één van de twee Managing Directors van Dynagroup): “Deze 1e plaats is een beloning voor ons bedrijf en onze medewerkers voor het continu innoveren, investeren en implementeren van nieuwe en verbeterde supply chain oplossingen. Wij zijn daarbij een ‘partner behind the scenes’ met een enorme passie om onze klanten continu te helpen met processen en systemen die de zogenaamde ‘customer satisfaction’ en de ‘seemless customer journey’ van hun eindklanten als primair uitgangspunt nemen. Het business succes van onze klanten staat daarbij altijd voorop, en leidt dan indirect tot onze eigen groei.” Zijn collega John Jansen (2e MD) vult aan: “Ieder van onze 5 business units is continu bezig met het verder innoveren van onze dienstenportfolio, dat zit inmiddels in ons Dyna-DNA. Talloze nieuwe concepten en projecten liggen in het verschiet en daarmee verwachten wij ook de komende jaren onze gemiddelde jaarlijkse groei van 35% vast te kunnen houden.”

 

Over Dynagroup

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales service), Dynalogic (logistiek), Dynasure (secured admin en backoffice services), Dynalean (effective workflow solutions) en Dynacommerce (end-to-end omnichannel systemen) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (waaronder toonaangevende namen als Vodafone, Belgacom, Samsung, Nespresso, Coolblue,T-Mobile, Telenet, Apple, Achmea, etc). Met zo’n 1100 medewerkers verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar klant en haar eindklant te overtreffen.

Contact voor meer info:
DynaGroup
Mercator 2
6135 KW Sittard
The Netherlands
T: +31 45 750 1603
E: [email protected]
I:  www.dynagroup.nl