Kom werken!


Vacaturenummer: VAC-180007

Voor onze vestiging in Breda zijn wij zoek naar een

Milieustraat Medewerker (Breda)

2018-10-16 12:17:16

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functieomschrijving:

Als Milieustraat Medewerker ben jij het gezicht voor alle chauffeurs, zorg jij voor een nette werkomgeving en ben je verantwoordelijk voor het verwerken van het onderanderen witgoed. Je werkt voornamelijk buiten en zorg je er voor dat het hele proces soepel verloopt en het depot er piekfijn uitziet. 

  • Je weet van aanpakken en bent bovenal een teamplayer;
  • Je werkt voornamelijk overdag;
  • Werkt in een toonaangevend flexibel bedrijf in een gezellig team;
  • Het depot in Breda verzorgt de zogenaamde 2-mansleveringen van met name witgoed en meubels. Hierdoor zijn de werkzaamheden zwaar en is het belangrijk dat je fysiek sterk bent.
  • Tot slot ben je bereid eventuele trainingen te volgen, zoals een BHV cursus of een heftruckcertificaat. Het is een pré als je reeds in het bezit bent van deze certificaten.

Overige informatie:
Bij ‘piek en ziek’ assisteren op andere afdelingen of invallen in gelijksoortige functies is voor jou geen probleem. Om in aanmerking te komen voor deze functie bij Dynalogic is het overleggen van een VOG-verklaring een vereiste.

Informatie
Afdeling Human Resources, tel. nr. 045-5245778.
Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!

Reageer per e-mail: t.a.v. Ashley Johannis, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.