Kom werken!


Voor onze vestiging in Woerden zijn wij op zoek naar een:

MCFW medewerker (Woerden)

2018-10-16 11:32:06

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functieomschrijving:

Als medewerker MCFW (MultiClientFulfillmentWarehouse) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van inkomende en uitgaande goederen van (een deel van) onze klanten. Tot jouw werkzaamheden behoren het controleren van inkomende goederen, het picken en inpakken van orders en het opnieuw verzendklaar maken van retour gekomen orders.

Functie-eisen:

  • Je bent nauwkeurig, weet van aanpakken en bent bovenal een teamplayer.
  • Je bent flexibel inzetbaar en ook in de avond en (beperkt) in de weekenden beschikbaar.
  • Je hebt een goede computervaardigheden en bent in staat om licht administratieve taken snel eigen te maken.
  • Bij ‘piek en ziek’ assisteren op andere afdelingen of invallen in gelijksoortige functies is voor jou geen probleem.
  • Om in aanmerking te komen voor deze functie bij Dynalogic is het overleggen van een VOG-verklaring een vereiste en word je in eerste instantie via het uitzendbureau tewerkgesteld.

Overige informatie:

Het MCFW is werkzaam in wekelijks wisselende diensten van 6.00 uur tot 14.30 uur en van 14.30 uur tot 23.00 uur. Daarnaast is er een dienst met flexmedewerkers van 13.00 uur tot 21.30 uur.

Aanbod:

DynaGroup, een leuke en innovatieve manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions en After Sales Services niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovendien bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Interesse?

Reageer per e-mail: t.a.v. Larissa Berghoef, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.

Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!

Afdeling Human Resources tel.nr. 0455245778.