Kom werken!


Voor onze vestiging in Woerden zijn wij op zoek naar een chauffeur:

Chauffeurs (Woerden)

2018-10-16 11:31:36

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functieomschrijving:

Als chauffeur heb jij natuurlijk de nodige ervaring op de weg opgedaan, maar ook kun jij onze klanten net dat beetje extra service bieden. Tot jouw takenpakket behoort niet alleen het afleveren van bestellingen, maar ook de installatie van appraten. Je begint en eindigt jouw werkdag op ons depot in Vianen. De werktijden verschillen tussen dag-, middag- en avondroutes.

Dit is geen koerierfunctie waarin pakketten zomaar worden afgeleverd. Onze core business zijn Value Add services waarbij wij net dat ietsje meer doen. We verwachten dan ook dat onze medewerkers alles op alles zetten om de klant de service te bieden.

Daarnaast heeft deze functie ook voor jou meer in petto dan enkel het transport van producten. Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

Functie-eisen:

  • Je bent eerder als chauffeur werkzaam geweest en het Nederlandse wegennet kent voor jou geen geheimen;
  • In het bezit van rijbewijs B (in het bezit van een bestuurspas (digitale tachograaf) is een pré);
  • Representatief voorkomen naar klanten toe en een sterke dienstverlenende instelling;
  • Communicatief vaardig en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, bereid tot weekendwerk;
  • Technische affiniteit (installeren van producten bij de klant);

Aanbod:

DynaGroup, een leuke en innovatieve manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions en After Sales Services niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovendien bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Interesse?

Reageer per e-mail: t.a.v. Larissa Berghoef, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.

Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!

Afdeling Human Resources tel.nr. 0455245778.