Kom werken!


Vacaturenummer: VAC-180081

Kun jij op inspirerende wijze leidinggeven aan de afdelingen Planning & Control?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Manager Planning en Control

2018-10-18 08:14:57

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functieomschrijving

Als Manager Planning & Control bij DynaGroup werk je bij een innovatieve en ambitieuze organisatie. Je leidt de afdelingen Planning & Control en Forecasting (ca. 15 FTE). Je rapporteert aan de COO en bent voor hem een sparring partner.

Efficiency, continue optimalisatie en lange termijn borging zijn begrippen die de basis vormen voor de sturing van jouw afdelingen om daarmee de meest optimale distributieroutes te realiseren. Je beschikt over sterke leiderschapskwaliteiten waardoor je het team kan uitdagen, met je meekrijgt en de doelstellingen met elkaar weet te realiseren. Door gevraagd en ongevraagd kritisch te adviseren ben je een belangrijke business partner binnen de organisatie en lever je een bijdrage aan de besluitvorming op operationeel en strategisch niveau. De Manager Planning & Control wordt uitgedaagd om zich breed te ontwikkelen en is nauw betrokken bij het verder professionaliseren van de organisatie en afdeling. De ideale kandidaat staat stevig in zijn/haar schoenen, heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over de juiste drive en mentaliteit om deze uitdagende functie succesvol neer te zetten.

Wat ga je doen?

 • Verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Planning & Control en Forecasting;
 • Zorgdragen voor het realiseren van een efficiënte planning zowel dagelijks als lange termijn optimalisatie;
 • Eindverantwoordelijk voor de gehele DynaGroup forecast waarbij je continue in samenspraak met de klanten als ook door evaluatie (forecast vs. realisatie), de forecast optimaliseert;
 • Het opzetten van een Control Tower waarbij je in samenspraak met het management definieert welke key-processen gemonitord dienen te worden;
 • Proactief bijdragen aan het verbeteren van diverse processen en het verder professionaliseren van de operationele activiteiten. Dit in nauwe afstemming met het Center of Excellence.
 • Structuur aanbrengen en je team meenemen in de huidige en toekomstige strategie;
 • Het leveren van een belangrijke toegevoegde waarde aan de besluitvorming op operationeel en strategisch niveau door het kritisch adviseren van het management;
 • Deelname aan diverse projecten en business cases waarin naast logistieke expertise ook een brede business view van je verwacht wordt.

Wie ben jij?

 • Afgeronde hbo-opleiding met duidelijke focus op logistiek.
 • 5 jaar relevante werkervaring in Logistiek met managementervaring;
 • Hoog analytisch vermogen in combinatie met een oplossingsgerichte aanpak;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Energieke persoonlijkheid met sterke leiderschapskwaliteiten;
 • Integer, gepassioneerd en kritisch;
 • Hands-on en een uitstekende business sense;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en schrift.

Aanbod:

DynaGroup, een leuke en innovatieve manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions en After Sales Services niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovendien bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Informatie:

Reageer per e-mail: t.a.v. Harry Diederen, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.

Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!

Afdeling Human Resources tel.nr. 0455245778.