Kom werken!


Vacaturenummer:  VAC-180031

Door groei van onze business zijn wij per direct opzoek naar nieuwe collega’s:

 

Onsite monteur (Woerden)

2018-10-29 16:06:06

Bedrijfsinformatie:

DynaGroup (onderdeel van bpost met vestigingen in de gehele Benelux en meer dan 1000 medewerkers) is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales servicemanagement. Tot onze klanten behoren o.a. Samsung, Vodafone, HTC, Proximus, Apple, Nespresso, Sony, Telenet, en T-Mobile. Voor onze klanten verzorgen wij logistieke en aftersales trajecten vanuit een full-service principe. Een groeiende onderneming in beweging met een sterke klant focus.

Als Onsite Monteur/Technicus maak je deel uit van ons Dynafix OnSite team en voer je reparaties, installaties en onderhoud uit aan (consumenten-) apparaten zoals koffiemachines, TV’s, andere bruin-, en witgoedproducten (wasmachines, koelkasten etc). Je werkt zelfstandig en bent niet alleen in staat het technisch probleem op te lossen maar staat ook de klant netjes en duidelijk te woord. Je bent als het ware het gezicht van Dynafix en haar opdrachtgever.

Functieomschrijving:

Geen saaie kantoorbaan maar de hele dag onderweg zijn! Vind jij het leuk om klanten die geen 2 rechterhanden hebben te helpen met de installatie van hun nieuwe aankopen? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Door groei van onze business zijn wij per direct opzoek naar nieuwe collega’s!

Zomaar een dag van jouw nieuwe baan;

Rond 8 uur kom je het terrein van Dynafix opgereden. In de ochtend had je op je telefoon (van de zaak) al gezien dat het vandaag een leuke en drukke dag gaat worden, je mag namelijk naar Zeeland voor het afleveren en installeren van 7 orders. Eenmaal op het terrein rijd je snel de loods binnen om de toestellen in te laden, je hebt nog net tijd om je collega’s een “Boks” en een “High Five” te geven en te horen wat voor spannends zij gisteren hebben meegemaakt bij de klanten thuis.

Om 8:30 is het dan echt tijd om naar Zeeland te rijden. De eerste klant is in Goes, deze klant staat al buiten te wachten en zij is heel blij met je als je haar televisie hebt opgehangen en alles aan haar hebt uitgelegd. Op naar de volgende klant, zo doe je er nog 2 andere klanten met televisies in de ochtend en dan is het tijd voor een lunchpauze, toevallig sta je op de boulevard van Vlissingen en besluit om je pauze te nemen met uitzicht op de zee!

In de middag heb je nog 4 klanten, 2 wasmachines, 1 vaatwasser en 1 televisie. De eerste klant ben je net wat langer bezig en je besluit om de volgende klant te bellen om te zeggen dat je wat later bent. De tweede klant blijkt zelf ook kennis te hebben van televisies en helpt jou een handje daardoor lig je weer op schema. De laatste klant maak jij zo gelukkig met haar nieuwe wasmachine, ze zit al een week zonder wasmachine! Uiteindelijk rijd je aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis, want door jou kunnen er weer 7 klanten genieten van hun nieuwe aankopen!

 

Functie-eisen:

  • Wij vragen een technische opleiding (elektronica, mechanica) of aantoonbare ervaring op dit gebied.
  • Je hebt een sterke affiniteit met de reparaties aan consumentenproducten en bij voorkeur aantoonbare relevante ervaring in deze branch.
  • Je bent communicatief vaardig en kunt jezelf goed presenteren en inleven in het probleem van de klant.

Verder ben je enthousiast, representatief, kun je goed zelfstandig werken en ben je zorgvuldig. Tot slot ben je natuurlijk in het bezit van een rijbewijs. De standplaats is Woerden. Pas jij perfect in bovenstaand profiel, maar werk je liever op een vaste locatie? Ook dan zien we jouw reactie graag tegemoet. Om in aanmerking te komen voor deze functie is het overleggen van een VOG-verklaring een vereiste en zal je in eerste instantie via het uitzendbureau tewerkgesteld worden. Soort dienstverband: Voltijd.

Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige collega. Je combineert aangeleerde kennis met eigen initiatief en streeft naar een optimale klantbeleving. Je toont initiatief en draagt proactief ideeën aan voor onze continu verbeter cultuur. Verder heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen. Je stelt het klantbelang centraal, bent accuraat en goed georganiseerd.

Aanbod:
DynaGroup, een geweldige manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovenal bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 

Informatie:
Reageer per e-mail: t.a.v. Harry Diederen, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.
Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!
Afdeling Human Resources tel.nr. 0455245778.