Kom werken!


Vacaturenummer: VAC-180085

Voor onze vestiging in Woerden zijn wij op zoek naar een ICT’er om ons facilitaire team te versterken!

ICT / Facilitair medewerker VAC-180085

2018-10-30 15:21:16

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functieomschrijving:
Als ICT/Facilitair medewerker vragen we je om veel balletjes in de lucht te houden, met als voornaamste taak het beheer van onze hard- en software ten behoeve van het gehele logistieke proces. Hierbij moet je denken aan onze tablets, scanners, PC’s en diverse randapparatuur. Je zorgt dat processen vlekkeloos worden ondersteund, weet prioriteiten te stellen en bent het aanspreekpunt bij ICT-vraagstukken!

Wat doe je op een dag?

Mogelijk word je als medewerker ICT/Facilitair ’s ochtends bij binnenkomst al aangeklampt door collega’s met vragen over storingen of andere defecten. Jouw eerste prioriteit is zorgen dat onze chauffeurs met de juiste en goed werkende equipment op pad gaan. Daarna loop je met jouw collega’s de to-do-lijst voor die dag door. In jouw geval neem je dan ook voorraadbeheer, inkoop en andere facilitaire zaken voor je rekening. Je bent in staat om je vloeiend door de organisatie te bewegen en gebruikt je bevlogenheid om op verschillende niveaus mensen te binden aan het facilitaire proces.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt ruime kennis en ervaring van ICT, affiniteit met een logistieke omgeving is een pré

  • Je bent bereid jouw werktijden flexibel in te vullen (tussen 6.00 en 18.00 uur) en zo nodig ook buiten werktijd beschikbaar bij storingen

  • Je bent communicatief sterk en kunt jouw collega\'s met gemak instrueren en overtuigen, maar ook voor rapportages aan het management draai je je hand niet om.

 

Aanbod:

DynaGroup, een leuke en innovatieve manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions en After Sales Services niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovendien bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Interesse?

Reageer per e-mail: t.a.v. Larissa Berghoef, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.

Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!

Afdeling Human Resources tel.nr. 0455245778.