Kom werken!


Vacaturenummer: VAC-180091

Vanwege een forse groei van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een:

 

Allround administratief medewerker

2018-11-30 12:19:45

 

Bedrijfsinformatie:
DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functie-eisen:
Het betreft een zeer veelzijdige fulltime functie (30-40 uur) waarin verschillende werkzaamheden tot je takenpakket behoren:

Als administratief medewerker ben ( je onmisbaar voor de afdeling Planning en coordinatie) je een ondersteuning. Je springt bij waar nodig en ondersteunt (je collega’s bij al hun activiteiten). Urenadminstratie, klantencontact via e-mail of telefoon en het oplossen van dagdagelijkse operationele vraagstukken hoort tot jouw standaard werkzaamheden.

Wat neem jij voor ons mee?
• minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau
• goede kennis van MS Office
• goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Kennis van   Engels is een plus
• je bent nauwkeurig, proactief, gedreven en beschikt over een hands-on mentaliteit

 

Aanbod:
DynaGroup, een geweldige manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovenal bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 

Informatie:
Reageer per e-mail: t.a.v. Harry Diederen, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.
Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!
Afdeling Human Resources tel.nr. 0455245778.