Kom werken!


Voor de business unit Dynalogic, vestiging Sint Katelijne Waver, zijn we op zoek naar een:

Depot manager (Sint-Katelijne-Waver/Boom)

2018-11-30 09:57:05

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functieomschrijving:
Als Depot Manager bij Dynalogic ben je primair verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in Sint-Katelijne-Waver/Boom met al zijn facetten van de logistieke processen in onze vestigingen. Je hebt daarnaast een strategische focus en draagt bij aan complexe en uitdagende projecten als aanvulling op de dagelijkse aansturing. Je hebt een coachende leiderschapsstijl maar stelt ook duidelijk kaders. Je bent in staat om de verschillende afdelingen te sturen en hen bewust te maken van de gestelde doelen, zoals KPI’s en SLA’s. Je stuurt op productiviteit- en kwaliteitsniveau en bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de performance van onze logistieke activiteiten.

Functie-eisen:
Jouw verantwoordelijkheden zullen zijn:
•Je bent eindverantwoordelijk voor de goede afronding van de leverweek;
•Je stuurt het team op de vestigingen in Sint-Katelijne-Waver/Boom samen met het team realiseer je de gestelde KPI’s en SLA’s;
•Je slaagt erin om de geplande strategie voor de vestigingen waar te maken;
•Je plant, beheert en optimaliseert de processen en werkwijzen;
•Je neemt initiatief en geeft leiding aan het doorvoeren van veranderingen en verbeteringen;
•Je bent de sparringpartner en aanspreekpunt van het management van Dynalogic;
•Je analyseert de performances van de hub en zet dit om in acties;
•Je ziet toe op naleving van interne bedrijfsprocessen, procedures rondom safety en security en de certificering van het depot.

Aanbod:
DynaGroup, een leuke en innovatieve manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions en After Sales Services niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovendien bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Interesse?
Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken! Reageer per brief of e-mail. Stuur je brief met CV naar DynaGroup BV, Ter attentie van Harry Diederen: Group Manager Human Resources, Fortsesteenweg 56, 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER of per e-mail naar [email protected] Afdeling Human Resources, tel. nr. +31 (0)45-5245778