Kom werken!


Vacaturenummer: VAC-180088

Vanwege een forse groei van onze activiteiten binnen de business unit Dynasure zijn we op zoek naar een:

Insurance Customer Care Center (Nuth)

2018-11-05 16:35:47

DynaGroup is toonaangevend Benelux marktleider in slimme geïntegreerde diensten en oplossingen voor de totale supply chain. Met de inzet van de business units Dynafix (after sales services), Dynalogic (personalized logistics), Dynasure (trusted solutions) en Dynalinq (effective workflow applications) biedt DynaGroup een keten van innovatieve supply chain oplossingen voor haar klanten in de Benelux (met vooraanstaande namen als Vodafone, Proximus, Samsung, Nespresso, Coolblue, T-Mobile, Telenet, Apple, HTC, Ministerie VWS etc). Met circa 1500 collega’s verspreid over de Benelux werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van haar (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is onderdeel van het Belgische bpost.

Functieomschrijving:

In deze uitdagende functie sta je veelvuldig in contact met klanten welke een schadeclaim bij je willen indienen. Polisbeheer en/of gerelateerde vragen behoren ook tot je werkzaamheden.

Je gaat in deze functie schade en diefstal claims afhandelen volgens de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeraar. Je moet in staat zijn om een snelle en correcte interpretatie van het schadedossier te noteren. Daarnaast ben je vraagbaak voor alle mogelijke zaken die binnenkomen over de afgesloten verzekering. Klantgerichtheid zit in je bloed. Je doet er alles aan om klanten een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening te bieden. Je denkt mee en hebt een alerte houding ten aanzien van verbeteringen van werkprocessen. Werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 20.00.
 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • je behandelt en beoordeelt schadedossiers via telefoon/email;
 • je verzorgt de bijbehorende correspondentie en administratieve afhandeling van de schadedossiers en/of vragen;
 • je verzorgt mutaties op de polissen.

Functie-eisen:

 • minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • customer care center ervaring is een pre;
 • je bent voor langere periode beschikbaar (minimaal 6 mnd.);
 • je kunt snel en nauwkeurig werken;
 • je bent bereid tot het volgen van opleidingen;
 • je bent zeer klantvriendelijk, pro-actief, gedreven en hands-on;
 • je hebt inlevingsvermogen en vindt het leuk om in teamverband te werken;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • flexibel in werktijden en houding;
 • sressbestendig;
 • team-player.

Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige collega. Je combineert aangeleerde kennis met eigen initiatief en streeft naar een optimale klantbeleving. Je toont initiatief en draagt proactief ideeën aan voor onze continu verbeter cultuur. Verder heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen. Je stelt het klantbelang centraal, bent accuraat en goed georganiseerd.

Aanbod

DynaGroup, een leuke en innovatieve manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. Wij gaan de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions en After Sales Services niet uit de weg. Wij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovendien bieden wij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Informatie:

Reageer per e-mail: t.a.v. Harry Diederen, naar [email protected] met het vacaturenummer in de onderwerp regel.

Wij dagen je uit om onze wereld van carrièremogelijkheden te ontdekken!

Afdeling Human Resources tel.nr. 0455245778.