Menu Sluiten

Dynafix

Slider_Dynafix Home
Ontzorgt in aftersales

Dynafix

Het screenen, repareren en reviseren van apparaten zoals smartphones, tablets, laptops, drones en koffiemachines: Dynafix doet het allemaal. Dynafix is specialist in aftersales-diensten voor consumentenelektronica en al jarenlang marktleider in de Benelux.

Dynafix repareert op iedere locatie

Het maakt ons bij Dynafix niet uit waar we moeten repareren. We beschikken over meerdere centrale reparatiecentra in de Benelux, maar hebben ook alle benodigde faciliteiten om op locatie te repareren.

Kwaliteit, snelheid en goede communicatie

Dynafix levert kwaliteit en is geautoriseerd en gecertificeerd reparateur van vrijwel alle bekende merken. Wij beloven korte doorlooptijden voor u en uw klanten. Ook heldere, proactieve communicatie vinden we belangrijk. Daarnaast werken we alleen met de meest geavanceerde hulpmiddelen.

Dynafix onsite

Dynafix beschikt over een gespecialiseerd onderdeel genaamd Dynafix Onsite. Deze tak is gespecialiseerd in het op locatie bezorgen, monteren, installeren, repareren en onderhouden van producten die technische kennis vereisen. Denk daarbij aan het monteren en installeren van keukenapparatuur of een televisie in huis en het repareren en onderhouden van koffiemachines en printers op kantoor en in horecazaken.

Meer weten? Neem contact op!

Benieuwd hoe Dynafix u kan helpen? Neem contact met ons op of ga naar www.dynafix.nl voor meer informatie.