Menu Sluiten

Dynasure

Slider_Dynasure Home
100% met zorg voor u onderweg

Dynasure

Dynasure is dé specialist op het gebied van duurzame, veilig en betrouwbare dienstverlening voor overheden, banken en verzekeraars. Deze businessunit bestaat uit twee onderdelen: Dynasure Insurance en Dynasure Safe & Secure.

Dynasure Insurance

Bij Dynasure Insurance leveren we backoffice-diensten aan verzekeraars. Wij nemen het volledige verzekeringsproces uit handen. Denk daarbij aan claimafhandeling, polismanagement en gespecialiseerde callcenter-diensten. Ons callcenter bestaat uit speciaal opgeleide medewerkers en staat altijd voor u klaar.

Dynasure Safe & Secure

Dynasure Safe & Secure is gespecialiseerd in het veilig en betrouwbaar bezorgen van waarde documenten voor overheden, banken en verzekeraars. Voorbeelden hiervan zijn het bezorgen van paspoorten en het afhandelen van contracten bij uw klanten aan huis.

Zo bezorgen wij paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen door heel Nederland. Burgers geven aan waar en wanneer zij de documenten wensen te ontvangen en wij zorgen ervoor dat dit op een veilige, betrouwbare manier wordt uitgevoerd. Pas na een uitgebreide identiteitscontrole worden de documenten overhandigd.

Snel, flexibel en efficiënt

Dynasure maakt optimaal gebruik van de slimme oplossingen van de andere businessunits binnen DynaGroup. Van callcenters tot softwareontwikkelaars en van reparatiecentra tot logistiek: we hebben het allemaal in huis. Hierdoor kunnen we uw klanten snel, flexibel, en efficiënt helpen zonder dat ze de deur uit hoeven.

Online platform

Onze backoffice-diensten zijn geïntegreerd beschikbaar in een online platform. Hiermee kunt u uw klanten eenvoudig en efficiënt bedienen.

Meer weten? Neem contact op!

Kijk hoe Dynasure u kan helpen op dynasure.nl of neem contact met ons op.