Menu Sluiten

Banken

Banken_Slider

Banken

Consumenten regelen steeds meer zaken online. Dat geldt ook voor het openen van een bankrekening of aanvragen van een krediet. Hierbij moeten zij verschillende documenten ondertekenen. Als verlengstuk van uw organisatie zorgt DynaGroup voor een veilige en betrouwbare contractafhandeling aan huis. Zodat u en uw klanten optimaal worden ontzorgd.

Contractafhandeling op locatie

Wij brengen uw organisatie naar uw klanten, waar en wanneer zij dat willen. We kunnen de volledige contractafhandeling op locatie verzorgen of alleen het ophalen van de ondertekende documenten. In beide gevallen maken identificatie, ID-verificatie en ID-authenticatie deel uit van het proces. Vervolgens leveren we de documenten veilig af bij uw organisatie.

Persoonlijk contact

Een voordeel voor uw klanten is dat zij niet de deur uit hoeven. Daarnaast verkorten we de doorlooptijd van het proces, wat voordelig is voor beide partijen. Ook maken we als verlengstuk van uw organisatie persoonlijk contact met uw klanten. Dit is essentieel in een wereld die steeds meer digitaliseert.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten hoe DynaGroup uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.