Menu Sluiten

Energie- en nutsbedrijven

Slider_Energie_Nutsbedrijven

Energie- en nutsbedrijven

 

In een wereld die steeds digitaler en individueler wordt, is persoonlijk contact belangrijk voor organisaties om onderscheidend te kunnen zijn. Als verlengstuk van uw organisatie kan DynaGroup uw klanten op een persoonlijke manier ontzorgen.

Contractafhandeling aan huis

Die ontzorging begint met onze contractafhandeling aan huis. Hierdoor hoeft uw klant de deur niet uit en ontvangt u het getekende contract op uw bureau. Ook kunnen wij officiële documenten bij de klant aan huis digitaliseren en veilig voor u opslaan in een digitaal dossier. Uiteraard voeren we een identiteitscheck uit bij deze werkzaamheden.

Callcenter- en hardware-diensten

Wij kunnen u daarnaast ontzorgen met onze callcenter- en hardware-diensten. Ons callcenter neemt uw volledige klantenservice uit handen. Zo kan uw organisatie zich focussen op haar kerntaken.

Onze hardware-diensten bestaan onder meer uit het leveren, beheren en onderhouden van smartphones, tablets en laptops voor uw medewerkers. Ook het installeren en onderhouden van apparatuur bij uw klanten aan huis hoort daarbij.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten hoe DynaGroup uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.