Menu Sluiten

Overheid

Slider_Overheid

Overheid

 

De inwoners van uw gemeente worden steeds digitaler en verwachten dat uw gemeentelijke organisatie daarin meegaat. Klantbeleving en dienstverlening op het moment dat het de klant uitkomt wordt steeds belangrijker. DynaGroup kan uw gemeente en haar inwoners daarbij helpen.

Veilige en duurzame bezorging waardedocumenten

Wij bezorgen waardedocumenten op alle locaties in Nederland en België. Denk daarbij aan paspoorten, identiteitskaarten, gehandicaptenparkeerkaarten en rijbewijzen. Uiteraard zijn we hiervoor volledig gecertificeerd.

Uw klanten geven aan waar en wanneer zijn hun document willen ontvangen en wij zorgen ervoor dat dit op een veilige en duurzame manier gebeurt.

Veiligheid is leidend bij dit proces. Zo zijn de documenten verzegeld verpakt in speciale etuis en worden ze continu gevolgd met een innovatief track-and-trace-systeem. Ook zijn onze voertuigen maximaal beveiligd.

Duurzaamheid borgen we door in te zetten op schone mobiliteit. Wij beschikken over een hybride vervoersnetwerk met schone dieselauto’s en (kleine) elektrische voertuigen.

Mobile device management

DynaGroup kan uw organisatie ook ontzorgen op het gebied van mobile device management voor uw medewerkers. Via ons online platform kunt u mobiele apparaten zoals smartphones en tablets kopen of leasen voor uw medewerkers. Op datzelfde platform kunnen uw medewerkers vervolgens terecht voor support en aftersales-diensten voor hun apparaten.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten hoe DynaGroup uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.