Menu Sluiten

Reisindustrie

Slider_Reisindustrie

Reisindustrie

Op reis gaan met het vliegtuig kan stress opleveren. Niemand wil immers zijn vlucht missen. En dan moet je ook nog met bagage gaan slepen. Wat dat laatste betreft, kan DynaGroup uw klanten ontzorgen. Maak kennis met onze unieke bagageservice.

Tijdstip en locatie naar keuze

Uw klanten kunnen online eenvoudig kiezen voor onze bagageservice. Ze kiezen zelf de datum en het tijdstip waarop wij de bagage komen ophalen. Dit doen we op elke gewenste locatie.
Na het ophalen houden we uw klanten op de hoogte van de status van hun bagage. Zo ontvangen ze een sms op het moment dat we de bagage hebben afgegeven op het vliegveld.

Een ontspannen begin van de reis

Onze bagageservice zorgt voor een ontspannen begin van de reis. Uw klanten hoeven niet te slepen met hun bagage. Dit kunnen koffers zijn, maar ook bijvoorbeeld surfplanken, fietsen of golftassen. Ze hoeven niet op pad met een volgepropte auto en als ze met het openbaar vervoer reizen, hebben ze de handen vrij. Het onbezorgde gevoel van vakantie begint daardoor thuis al.

Eenmaal op het vliegveld halen ze hun bagage op bij de servicebalie. We kunnen de bagage ook opslaan in speciale kluisjes. Bij de terugreis zorgen we uiteraard ervoor dat de bagage weer veilig thuiskomt.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten hoe DynaGroup uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.