Menu Sluiten

Retailbedrijven

Slider_Retail

Retailbedrijven

Als er één markt is waarin technologie in hoog tempo de koers bepaalt, is het wel de retailmarkt. Goede klantrelaties en excellente service zijn cruciaal om succesvol te kunnen zijn in deze markt. Als slimme bezorg- en aftersales-specialist is DynaGroup dé aangewezen partij om uw organisatie daarbij te helpen.

Van de eerste kennismaking met uw producten tot en met de bezorging daarvan: de klantreis moet goed zijn om een klantrelatie op te bouwen. Met onze geïntegreerde keten van slimme diensten en software kunnen wij de reis van uw klanten positief beïnvloeden namens uw organisatie.

Flexibele en veilige bezorging

Dat begint met een flexibele en veilige bezorging. Uw klanten kunnen daarbij kiezen uit elk gewenst tijdstip in tijdvakken van 4 tot wel 1 uur. Bezorging op dezelfde dag of de volgende dag hoort daar ook bij. Afspraak is afspraak. Op de dag van bezorging ontvangen uw klanten een notificatie per e-mail of sms. Met ons slimme track-and-trace-systeem kunnen zij vervolgens precies zien waar onze koerier zich bevindt en hoe laat de bestelling wordt bezorgd.

Of het nu om een hoorapparaat of een bankstel gaat, wij bezorgen producten van elk formaat. Onze koeriers geven uitleg aan de deur over de geleverde producten en indien nodig voeren ze een identiteits- of leeftijdscontrole uit. Ook kunnen ze de producten in huis monteren en installeren. En als de klus erop zit, nemen ze de verpakkingsmaterialen en oude producten mee. Zo blijven uw klanten niet met de rommel zitten.

Reparaties, leen- en swap-toestellen

Wij kunnen uw klanten daarnaast ontzorgen met snelle reparaties van complexe, waardevolle consumenten electronica en leen- of swap-toestellen. Zij hoeven daarvoor de deur niet uit, want we halen het defecte product op en bezorgen het in perfecte staat terug. Daarbij houden we de doorlooptijden kort en blijven we hen proactief informeren over de status van de reparatie.

Het maakt ons bij Dynafix niet uit waar we moeten repareren. We beschikken over meerdere centrale reparatiecentra in de Benelux, maar hebben ook alle benodigde faciliteiten om op locatie te repareren.

Hoogwaardige klantenservice

Ook op het gebied van hoogwaardige klantenservice kunt u op ons rekenen. Ons callcenter neemt uw volledige klantenservice uit handen. Zo kan uw organisatie zich focussen op haar kerntaken.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten hoe DynaGroup uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.