Menu Sluiten

Telecombedrijven

Slider_Telecom

Telecombedrijven

Mobiele apparaten worden steeds belangrijker voor consumenten. Ze kunnen niet meer zonder hun smartphone. Maar wat als deze kapot gaat? Dan staat DynaGroup klaar met diverse oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw klanten altijd connected kunnen blijven.

Direct een ander toestel

Wij ontzorgen uw klanten met snelle reparaties en leen- of swap-toestellen. Zij hoeven daarvoor de deur niet uit, want we halen het defecte toestel op en bezorgen het in perfecte staat terug. Daarbij houden we de doorlooptijden kort en blijven we hen proactief informeren over de status van de reparatie.

Self-service platform

Als telecombedrijf kunt u ons selfservice-platform Dr. Mobile Online integreren in uw website. Met dit platform kunnen uw klanten zelf een defect toestel aanmelden voor reparatie. Ook kunnen ze kiezen voor het logistieke traject dat het beste bij hen past.

Reparatie op locatie

Het maakt ons bij Dynafix niet uit waar we moeten repareren. We beschikken over meerdere centrale reparatiecentra in de Benelux, maar hebben ook alle benodigde faciliteiten om op locatie te repareren.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten hoe DynaGroup uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.