Menu Sluiten

Uitzendbureaus

Slider_Uitzendbureau

Uitzendbureaus

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Flexibele arbeidsoplossingen worden steeds populairder. Een nieuwe flexibele medewerker betekent veel papierwerk voor uw organisatie. DynaGroup kan u en uw medewerker ontzorgen bij dit proces.

Volledig digitale afhandeling

Bij het aannemen van nieuw (flexibel) personeel moeten u en uw medewerker een aantal officiële documenten ondertekenen en uitwisselen. Namens uw organisatie zorgen wij voor een volledig digitale afhandeling van dit proces.

Wij gaan langs bij de medewerker op een locatie en tijdstip naar keuze. We voeren een identiteitscontrole uit en digitaliseren de ondertekende documenten. Vervolgens slaan we alles veilig voor u op in een digitaal dossier.

Door deze werkwijze weet u zeker dat alles op tijd is ondertekend, waardoor de medewerker snel voor u aan de slag kan gaan. Daarnaast hoeft de medewerker de deur niet uit en krijgen wij de kans om hem namens uw organisatie persoonlijk welkom te heten.

Duurzame ontzorging

DynaGroup heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij al zijn diensten. Door documenten aan huis te digitaliseren en op te slaan, besparen we veel papier. Daarnaast zetten we in op schone mobiliteit. Onze medewerkers verplaatsen zich daarom in schone dieselauto’s en (kleine) elektrische voertuigen.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u weten hoe DynaGroup uw organisatie kan ontzorgen? Neem dan contact met ons op.