Menu Sluiten

Industrieën

Slider_Verzekering
Slider_Telecom
Slider_Retail
Slider_Reisindustrie
Banken_Slider
Slider_Energie_Nutsbedrijven
Slider_E-commerce
Slider_Uitzendbureau

Onze Industrieën

BANKEN

Consumenten regelen steeds meer zaken online. Dat geldt ook voor het openen van een bankrekening of aanvragen van een krediet. Hierbij moeten zij verschillende documenten ondertekenen. Als verlengstuk van uw organisatie zorgt DynaGroup voor een veilige en betrouwbare contract-
afhandeling met identiteitscontrole aan huis.  Zodat u en uw klanten optimaal worden ontzorgd.

Lees meer
VERZEKERAARS

De verzekeringswereld is volop in beweging. Techbedrijven betreden de markt en klanten worden steeds prijsbewuster. Het is een markt geworden die efficiënte processen en goede service vereist. DynaGroup kan dit optimaal invullen voor uw organisatie.

Lees meer
OVERHEID

De inwoners van uw gemeente worden steeds digitaler en verwachten dat uw gemeentelijke organisatie daarin meegaat. Klantbeleving en dienstverlening op het moment dat het de klant uitkomt wordt steeds belangrijker. DynaGroup kan uw gemeente en haar inwoners daarbij helpen.

Lees meer
REISINDUSTRIE

Op reis gaan met het vliegtuig kan stress opleveren. Niemand wil immers zijn vlucht missen. En dan moet je ook nog met bagage gaan slepen. Wat dat laatste betreft, kan DynaGroup uw klanten ontzorgen. Maak kennis met onze unieke bagageservice.

Lees meer
TELECOMBEDRIJVEN

Mobiele apparaten worden steeds belangrijker voor consumenten. Ze kunnen niet meer zonder hun smartphone. Maar wat als deze kapot gaat? Dan staat DynaGroup klaar met diverse oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw klanten altijd connected kunnen blijven.

Lees meer
RETAILBEDRIJVEN

Als er één markt is waarin technologie in hoog tempo de koers bepaalt, is het wel de retailmarkt. Goede klantrelaties en excellente service zijn cruciaal om succesvol te kunnen zijn in deze markt. Als slimme bezorg- en aftersales-specialist is DynaGroup dé aangewezen partij om uw organisatie daarbij te helpen. 

Lees meer
Energie- en nutsbedrijven

In een wereld die steeds digitaler en individueler wordt, is persoonlijk contact belangrijk voor organisaties om onderscheidend te kunnen zijn. Als verlengstuk van uw organisatie kan DynaGroup uw klanten op een persoonlijke manier ontzorgen.

Lees meer

E-COMMERCE BEDRIJVEN

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de bezorging van producten die ze online bestellen. DynaGroup kan hierin een belangrijke rol spelen als verlengstuk van uw organisatie. Door te bezorgen, verzorgen en ontzorgen, vergroten we de waarde van het bestelde product.

Lees meer
UITZENDBUREAU

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Flexibele arbeidsoplossingen worden steeds populairder. Een nieuwe flexibele medewerker betekent veel papierwerk voor uw organisatie. DynaGroup kan u en uw medewerker ontzorgen bij dit proces

Lees meer