Menu Sluiten

Ons verhaal

DynaGroup_Slider1

Ons verhaal

Van het repareren van smartphones tot het aan huis bezorgen en installeren van elektrische apparaten: DynaGroup ontzorgt u met slimme oplossingen. Onze organisatie bestaat uit vijf businessunits die elkaar aanvullen vanuit hun eigen specialisatie. Met acht vestigingen verdeeld over de Benelux, is DynaGroup met haar diensten en slimme oplossingen een volwaardige ‘behind the scenes supply chain partner’. Wat dat betekent? Dat onze business units ieder vanuit hun eigen specialisatie Strong2Gether samenwerken om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

Elke business unit is gespecialiseerd in diensten en oplossingen voor klanten uit bijvoorbeeld de financiële sector, de reis- en verzekeringswereld, de overheid, e-commerce, thuiszorg en telecom. De units vullen elkaar aan en samen staan ze garant voor totaaloplossingen die onze klanten volledig ontzorgen.

We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we want zonder medewerkers geen dienstverlening, zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving.

Dynafix

1995: Dynafix

In 1995 werd een start-up opgericht die telecomapparatuur repareerde. Deze start-up wist zich al snel te onderscheiden van andere bedrijven. Naast reparaties bood het bedrijfje namelijk ook advies aan klanten over het verbeteren van hun producten. Wat resulteerde in een partnership met de klant en het voorkomen van onnodige reparaties.

In 2003 veranderde de start-up in Dynafix, dat al jaren een Benelux marktleider is in after sales services. Wij repareren complexe consumentenelektronica die waardevol zijn voor de klant, zoals smartphones, tablets, hoorapparaten, koffiemachines en drones op een van onze reparatiecentra of op locatie bij de klant.

Dynalogic

2007: Dynalogic

Het vervoer van defecte producten van en naar de klant ging niet snel genoeg voor Dynafix. Daarom besloten we in 2007 een eigen logistieke dienstverlener te starten: Dynalogic.

Als full-service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven, vergroot Dynalogic de waarde van het bestelde product.

Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. We pakken de bestelling uit en monteren en installeren hem vakkundig. Vanzelfsprekend nemen we de verpakking en het oude product mee. Wij noemen dit meer dan bezorgen: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. En daar wordt iederéén blij van!

Dynasure

2013: Dynasure

Al jaren werkzaam voor verzekeraars als reparateur en logistiek dienstverlener, was het een logische stap om verzekeraars nog verder te ontzorgen in hun dienstverlening. Zo werd vanuit een gespecialiseerd callcenter gestart met de afhandeling van claims en het managen van de polisdatabase voor verzekeraars. Dit leidde in 2013 tot de oprichting van een derde businessunit: Dynasure.

Dynasure is specialist in Trusted Solutions. Doordat Dynasure een sterke focus heeft op veiligheid en betrouwbaarheid, ontstond naast de focus op Insurance al snel een tweede tak: Safe & Secure.

Dynalinq

2016: Dynalinq

Onze businessunits worden op technisch en IT gebied ondersteund door Dynalinq. Dit is onze eigen IT-specialist die in 2016 het levenslicht zag.

Dynalinq ontwikkelt en beheert alle IT-platformen binnen de DynaGroup. Een voorbeeld daarvan is het MyDyna-platform. Binnen deze online omgeving kunnen uw klanten een bezorgafspraak maken, bekijken en beheren. Op de dag van bezorging zien ze welke koerier langskomt en via Track& Trace zien ze precies waar onze koerier zich bevindt en wanneer hij arriveert.

2017: bpostgroup

In 2017 is DynaGroup is onderdeel geworden van bpostgroup. Met deze krachtenbundeling kunnen we onze klanten nog beter bedienen en onze groei-ambities binnen en buiten de Benelux sneller realiseren.

Leen Menken

2018: Leen Menken

Leen Menken Foodservice Logistics, is als familiebedrijf in 1987 opgericht door Leen Menken. Sinds 2018 is het bedrijf een dochteronderneming van de  bpostgroup geworden en daarmee een zuster van de DynaGroup.

Ooit gestart met opslag van koel en vries producten en inmiddels uitgegroeid tot een distributiepartner waarbij de focus ligt op logistieke ontzorging voor bedrijven in de foodsector. Leen Menken Foodservice Logistics bestaat uit drie verschillende businessunits. Klanten kunnen diensten uit alle units afnemen die passen bij hun logistieke model.

Dynahealth

2022: Dynahealth

Het verplaatsen van de zorg naar de thuissituatie is een toenemende complexiteit binnen de zorgketen. Dynahealth stelt de cliënt centraal om de zorg in de thuissituatie zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij onze ervaring met complexe processen, ons excellente opleidingsprogramma en diverse succesvolle doorontwikkelingen, is Dynahealth een toegevoegde waarde voor zowel uw cliënt als voor de zorgketen.