Menu Sluiten

Dyna aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen

Dyna aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Dynalogic dit jaar zal deelnemen aan de Webwinkel Vakdagen 2023 beurs! Het evenement vindt plaats op 29 en 30 maart in Jaarbeurs Utrecht. U bent van harte welkom om ons te bezoeken bij onze stand, nummer 185.

We nodigen iedereen van harte uit om ons te bezoeken en te sparren over onze innovatieve dienstverlening in de logistiek. We streven er naar om fans te maken van onze klanten. We hebben ons de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van duurzame logistiek. We zijn toegewijd om onze ecologische voetafdruk te verminderen en onze klanten te voorzien van duurzame logistieke oplossingen. Bij onze stand kunt u meer te weten komen over onze initiatieven en hoe wij ons inzetten voor een groenere toekomst.

Als u geïnteresseerd bent in logistiek, e-commerce of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Dynalogic te bieden heeft, kom dan gerust langs en breng ons een bezoek. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de Webwinkel Vakdagen 2023!

Meld u hier aan!

Webwinkel Vakdagen 2023

“De Webwinkel Vakdagen is al jaren het digital commerce event waar de hele branche samenkomt in 2 dagen. Op 29 & 30 maart 2023 gebeurt dat al voor de 16de keer. Op de beursvloer vind je maar liefst 250 digital commerce leveranciers die met hun externe expertise kunnen helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Laat je verder inspireren tijdens het lezingenprogramma, verdeeld over 11 lezingenzalen en een keynotezaal! Ontvang 100 uur aan unieke content, bomvol trends, strategische inzichten en praktische tips waar jij direct mee aan de slag kunt.”