Menu Sluiten

Dynasure trotse winnaar van Innovatieprijs

Slider

Dynasure trotse winnaar van Innovatieprijs

Beekdaelen reikt innovatiepreis uit

Ook dit jaar werden weer de Innovatieprijs en Motivatieprijs in de gemeente Beekdaelen uitgereikt; de gemeente waar Nuth samen met Schinnen en Onderbanken komend jaar in opgaat. Dynasure was dit jaar de gelukkige winnaar van de innovatieprijs. Na het indienen van een promotiefilmpje en een bezoek door de burgemeester en de jury van de innovatieprijs, heeft Dynasure op 20 juni de prijs in ontvangst mogen nemen. 

De jury, bestaande uit burgemeester Schmalschläger, Theo van Hoven, Leon Petit en Ad van Ginneken, was zeer te spreken over de manier waarop Dynasure oplossingen voor logistieke uitdagingen ontwikkelt en hiermee vakkundig en met aandacht de klantvraag centraal stelt. Kenmerkend voor Dynasure is bovendien het zoeken naar duurzame vervoersoplossingen en milieuvriendelijke verpakkingen. Dynasure heeft zich binnen enkele jaren weten te profileren als een belangrijke speler in de snelgroeiende logistieke markt. De dynamiek van de markt dwingt het bedrijf continu te innoveren in fysieke processen en procesonderdelen maar ook in diensten die ‘drempels’ wegnemen. De jury is unaniem van mening dat Dynasure vanwege de constante innovatie in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemerschap dan ook terecht de Innovatieprijs Beekdaelen verdient.

Bekijk hier het promotiefilmpje van Dynasure

Bekijk het filmpje en zie hoe makkelijk het is! Dynasure bezorgt reispassen en rijbewijzen in stad Antwerpen. Om te laten zien hoe eenvoudig dit is, hebben wij een filmpje gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *