Menu Sluiten

Ferm Werk en DynaGroup: mensen inzetten vanuit hun talent

Slider_Strategie

Ferm Werk en DynaGroup: mensen inzetten vanuit hun talent

DynaGroup werkt sinds twee jaar samen met Ferm Werk en samen bieden wij werkgelegenheid aan mensen die door verschillende redenen een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. DynaGroup is ontzettend enthousiast over deze samenwerking en dat heeft geresulteerd in drie collega’s die na een proefperiode via Ferm Werk uiteindelijk in dienst gekomen zijn bij DynaGroup. Het gaat onder andere om technicians en logistieke medewerkers op de vestiging in Woerden.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten bij DynaGroup en het Corporate Social Responsibility (CSR) beleid is gebaseerd op een optimale afstemming tussen de dienstverlening, de processen en de organisatie. Dit beleid gaat over de thema’s: mens, milieu en nabijheid en de samenwerking met Ferm Werk draagt daar aan bij.

Medewerkers inzetten op hun sterkste punt
Bij DynaGroup denken we vanuit kansen en is het doel om voor iedereen een passende werkplek te vinden. Uitgaan van de persoonlijke kracht en het talent van medewerkers en niet van hun beperkingen. Die visie past perfect bij de visie van Ferm Werk om mens en werk bij elkaar te brengen in een langdurige arbeidsrelatie. Collega’s die via Ferm Werk aan de slag gaan bij DynaGroup, hebben zelf vaak meer moeite om zelfstandig een werkplek te vinden, dat kan verschillende redenen hebben. Vaak zijn ze ontzettend goed in bepaalde werkzaamheden binnen een afdeling, zoals de reparatie services. Die specifieke talenten probeert DynaGroup te ontdekken en door ze gericht in te zetten vormen ze een enorme meerwaarde voor het bedrijf.

Lef in leren
Binnen DynaGroup wordt eigen ontwikkeling en groei gestimuleerd, dat komt bijvoorbeeld tot uiting in een van de kernwaarden van het bedrijf, dare to grow ofwel durf te groeien. Een beetje lef tonen daar gaat het om, dat geldt voor groeien maar ook voor de keuze om mensen kansen te bieden. Door te werken binnen een team en nieuwe processen te leren kennen draagt het bedrijf actief bij aan de ontwikkeling van de werknemers van Ferm Werk. Hierdoor ontstaat verbondenheid, trots en het gevoel succesvol te zijn. Dat geeft hen een betere start op de arbeidsmarkt, bij DynaGroup of bij een ander bedrijf.

Meedoen is teamwerk
Het verhogen van de slagingskans van werktrajecten begint met samenwerken. Bedrijven staan in direct contact met de markt, de gemeentelijke overheden en uitvoeringsinstanties met de maatschappij. Juist een maatschappij, mens, marktcombinatie stimuleert het hele spectrum dat nodig is voor succesvolle deelname voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samenwerken is voor DynaGroup en Ferm Werk dan ook de sleutel tot succes.