Menu Sluiten

Kyano & Aidin waren Baas voor één Dag

Slider_Strategie

Kyano & Aidin waren Baas voor één DagB

Geen betere manier om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen dan door ze een dag de touwtjes in handen te geven. DynaGroup heeft mede deelgenomen aan het initiatief: JINC Baas van Morgen. Dit jaarlijks terugkerend initiatief vond dit jaar plaats op 23 januari.

Kyano en Aidin hadden deze dag de touwtjes in handen van het gehele Dynalinq team. De twee heren namen de taken over van Dynalinq general manager Niels de Boer.
Deze dag werd er kennis gemaakt met hun team, vond er een bilateraal met een medewerker plaats en is er tijdens een brainstormsessie nagedacht over hoe Dyna kan innoveren in de robotisering en gamification. In de video hiernaast blikken we terug op een succesvolle dag!

Vanuit ons maatschappelijk beleid, waar mens, milieu en nabijheid centraal staan, heeft DynaGroup een maatschappelijk partnership met JINC. JINC is een landelijke organisatie die zich inzet voor kinderen van 8 tot 16 jaar uit een omgeving met veel werkeloosheid en weinig rolmodellen. Via het JINC programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.