Menu Sluiten

Nieuwe logistieke hub in Boom (BE)

Meer dan bezorgen
Slider

Dynalogic breidt uit met nieuwe logistieke hub in Boom (BE)

Focus op kwaliteit en klanttevredenheid om groei te bestendigen!

Dynalogic, specialist in more than delivery, heeft in België een nieuwe vestiging in Boom geopend voor het thuisbezorgen van zowel grote producten als kleinere pakketten.

Dynalogic België betrekt deze vestiging om te kunnen voldoen aan het groeiend volume en om de focus op klanttevredenheid verder te vergroten.

Om de klant optimaal te kunnen blijven bedienen heeft Dynalogic ervoor gekozen om uit te breiden met een nieuwe logistieke hub in Boom. Deze nieuwe hub is gevestigd op een A-locatie zeer centraal gelegen in België langs de A12 in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent. De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van ruim 18.000 m2 en voldoet net als de reeds bestaande locaties in Nuth, Woerden, Breda, Vianen (NL) en Sint-Katelijne-Waver (BE) aan de strenge eisen die Dynalogic hanteert.

Groeiend volume

Dynalogic opent de nieuwe vestiging in Boom vanwege het groeiend volume in al haar netwerken. Boom vervangt de vestiging in het Belgische Sint-Katelijne-Waver (5.000 m2) en biedt de ruimte om zowel ons 1-mans netwerk als ons 2-mans netwerk onder te brengen.

Ultieme klantbeleving
Dynalogic is full-service bezorgspecialist en wil haar klanten en eindklanten maximale service bieden. Behalve drempelbezorging en bezorging met full service, biedt Dynalogic ook andere services aan, zoals montage, installatie en inbouw van deze grote producten. Uiteraard worden de oude/defecte producten en het verpakkingsmateriaal mee retour genomen. Dynalogic noemt dit more than delivery: bezorging afgestemd op de wensen van de klant.

Over Dynalogic:
Dynalogic is specialist in het full service bezorgen van kostbare producten, zowel groot als klein in de gehele Benelux. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Dynalogic is onderdeel van DynaGroup, waar ruim 2000 collega’s iedere dag in de weer zijn om de verwachtingen van (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is sinds 2017 onderdeel van bpost.