Menu Sluiten

Tweede bliksemstage in samenwerking met JINC

Slider_Strategie

Tweede bliksemstage in samenwerking met JINC

DynaGroup heeft in samenwerking met JINC een tweede bliksemstage mogen organiseren. Afgelopen vrijdagochtend (8 november) hebben een zevental scholieren van basisschool An d’r Put uit Landgraaf mogen ervaren hoe divers de werkzaamheden binnen DynaGroup kunnen zijn. 

De scholieren hebben kennis gemaakt met alle business units van DynaGroup, kregen onder andere een rondleiding bij de drone-repair afdeling Dynafix Nuth, mochten zelf aan mobiele telefoons sleutelen en meewerken op de Dynalinq BV support afdeling. Bekijk de film hiernaast om te zien hoe de scholieren het ervaren hebben.

Vanuit ons maatschappelijk beleid, waar mens, milieu en nabijheid centraal staan, heeft DynaGroup een maatschappelijk partnership met JINC. JINC is een landelijke organisatie die zich inzet voor kinderen van 8 tot 16 jaar uit een omgeving met veel werkeloosheid en weinig rolmodellen. Via het JINC programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.