Menu Sluiten

DynaGroup breidt uit en stapt in de healthcare markt met Dynahealth

 

DynaGroup breidt uit en stapt in de healthcare markt met Dynahealth

Dynahealth de eerste dienstverlener in Nederland die meerwaarde creëert voor patiënt en zorgverlener

DynaGroup breidt haar dienstenpakket uit met een geïntegreerd aanbod voor de healthcare markt en creëert hiermee als eerste dienstverlener in Nederland meerwaarde in de supply chain van het zorgstelsel. Dynahealth haakt hiermee in op trends en ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg met als doel om via logistieke-, reparatie- en fulfilmentactiviteiten een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de zorg. Dynahealth combineert daartoe de diensten van de verschillende business units van DynaGroup tot een totaaloplossing gericht op de zorgmarkt.  John Ruijsch, CCO Dynahealth: “Mede door de dubbele vergrijzing, ziekenhuis verplaatste zorg, digitale gezondheidszorg en personeelstekorten wordt de supply chain rondom zorgbehoevenden en mantelzorgers in de thuissituatie steeds complexer. Er is meer behoefte aan adequate oplossingen om bijvoorbeeld het thuiswonen langer comfortabel te maken of thuisherstel na een operatie te ondersteunen. Hiedt Dynahealth een unieke oplossing die zorgverleners in staat stelt zich te focussen op hetgeen echt belangrijk is, het leveren van goede zorg aan de patiënt.”

Dynahealth fungeert als onafhankelijke partner achter de schermen en ontzorgt daarmee opdrachtgevers in de gehele supply chain met logistieke dienstverlening (next day of zelfs same day oplossingen), installatiediensten (bijvoorbeeld het monteren van een douchestoel aan de muur, het installeren van een ziekenhuisbed of domotica voor patiënt gerelateerde zorg op afstand), fulfilmentdiensten (centrale voorraad op één locatie) en asset management (een centraal administratiesysteem waarin alle producten beheerd worden). Daarnaast verzorgen technische specialisten reparatieservices (zowel preventief als correctief onderhoud) op locatie, alsook centraal op één van de Dynahealth locaties, waarbij ook de reiniging of het refurbishment van producten tot de mogelijkheden behoort. De patiënt, diens behoefte en het geven van de juiste aandacht en service in elke situatie, is de hoogste prioriteit.

Dynahealth ontzorgt als eerste Nederlandse dienstverlener zowel de patiënt als de zorgaanbieder. Door elkaar te versterken, draagt Dynahealth bij aan het optimaliseren van het zorgstelsel, waarbij de kosten van de gehele keten dalen. Vanuit de visie dat elke schakel binnen de zorgketen zich moet kunnen focussen op datgene waar zijn of haar expertise ligt, neemt Dynahealth de supply chain taken uit handen. “De totaalontzorging van de opdrachtgever via logistieke diensten, installaties, reparatieservices en fulfilmentdiensten neemt belangrijke taken weg bij de zorgverlener, zodat deze zich kan focussen op wat echt belangrijk is. Bovendien biedt deze end-to-end oplossing een mooie aanvulling op onze circulariteitsvisie om de levensduur van producten te verlengen en dus steeds een stukje duurzamer te worden”, aldus Danny Murkens en Luc Schoutrop, Business Development Managers bij Dynahealth.

“Dankzij de jarenlange ervaring met complexe processen, onze experience centra, onze geavanceerde opleidingsprogramma’s en diverse succesvolle doorontwikkelingen, is Dynahealth de logische volgende stap met een sterke verbinding tussen de verschillende business units van DynaGroup. Het hebben van alle capabilities onder één dak, maakt Dynahealth uniek!”, aldus Stephan van Mulken, CEO van DynaGroup.

Over Dynahealth
Dynahealth is onderdeel van de innovatieve supply chain specialist DynaGroup, waar ruim 2000 collega’s iedere dag in de weer zijn om van iedere klant een fan te maken. DynaGroup is sinds 2017 onderdeel van bpost group. bpost is de grootste postoperator in België en logistieke partner voor eCommerce in Europa, Noord-Amerika en Azië. 

Voor meer informatie over Dynahealth: www.dynahealth.eu