Menu Sluiten

Dynalogic breidt haar logistieke hub in Zwolle uit

Slider_Strategie

Dynalogic zet volgende stap in haar groeistrategie en start 2-mans leveringen op vanuit Zwolle

Dynalogic start gefaseerd vanaf 15 april met het uitrijden van 2-mansleveringen vanuit haar logistieke hub te Zwolle om zo haar verdere groei te accommoderen en de performance van haar netwerk verder te verbeteren. Deze stap gaat gepaard met een nieuwe postcodematrix waarbij Friesland & Groningen vanaf de eerste fase worden beleverd vanuit de logistieke hub Zwolle.

“Wij zijn ontzettend enthousiast over deze belangrijke stap voorwaarts waardoor we nog beter kunnen inspelen op het groeiend volume en kunnen blijven focussen op de kwaliteit en klanttevredenheid van onze bezorgingen”, zegt John Ruijsch, General Manager Dynalogic.

De logistieke hub van Dynalogic in Zwolle is gelegen aan het bedrijventerrein de Hessenpoort. Hierdoor profiteren wij uitstekend van de centrale ligging direct aan de A28. Daarnaast biedt deze logistieke hub volop doorgroeimogelijkheden en stelt het ons in staat om ook andere activiteiten te ontplooien die complementair zijn aan onze huidige dienstverlening.

De eerste fase zal vanaf transportdatum 15 april 2020 ingaan. Dit houdt in dat alle 2-mans orders die uitgeleverd worden vanaf 15 april 2020 volgens een nieuwe postcodematrix gesorteerd dienen te worden. De tweede fase zal vanaf transportdatum 7 mei 2020 ingaan.

Over Dynalogic
Dynalogic is specialist in het full service bezorgen van kostbare producten, zowel groot als klein in de gehele Benelux. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Dynalogic is onderdeel van innovatieve supply chain specialist DynaGroup, waar ruim 2000 medewerkers iedere dag in de weer zijn om de verwachtingen van (eind)klanten te overtreffen. DynaGroup is sinds 2017 onderdeel van bpost.