Menu Sluiten

Dynalogic nummer 1 in de Emerce 100!

Dynalogic nummer 1 in de Emerce 100!

Emerce is een multichannel platform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Dat gebeurt op verschillende manieren. Het platform Emerce omvat het magazine dat 6 keer per jaar verschijnt, waaronder de speciale edities ‘Emerce 100’.

Op 7 april dit jaar verscheen de vijftiende editie van ‘Emerce 100’. In dit magazine wordt weergegeven hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.

Nummer 1:
Uit het imago-onderzoek, uitgevoerd door Motivaction en verrijkt met andere relevante marktdata, is Dynalogic in de categorie ‘Fulfilment verzending’ gestegen naar de koppositie! Weergegeven op een 7-puntsschaal scoort Dynalogic 5,5 ster. Dynalogic is ten opzichten van vorig jaar met één hele ster gestegen.

“Dit is een grote stap in de juiste richting, ik ben vooral erg trots op het team dat iedere dag alles doet om van een klant een fan te maken.” Aldus John Ruijsch, General Manager Dynalogic.

Onderzoek:
“Het onderzoek bestrijkt uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar onderzochten we 868 bedrijven, veertien procent meer dan vorig jaar. Een van de oorzaken voor die toename is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse.” (Redactie Emerce, 7 april 2020)

Klik hier om alle winnaars uit alle categorieën te bekijken.

Bron: Emerce