Menu Sluiten

WORKSHOP ll Dyna Innovative Community !

WORKSHOP ll Dyna Innovative Community !

Afgelopen weken hebben drie teams binnen de Dyna Innovation Community (DIC) via een fast track gewerkt aan nieuwe concepten voor Dyna. Na een inspirerende kick off hebben de teams in twee keer twee aaneengesloten dagen zich afgezonderd van hun dagelijkse werk om met volledige focus aan de slag te kunnen gaan.

Via het design thinking proces en startend vanuit drie verschillende innovatie thema’s zijn de groepen na de onderzoeksfase gekomen tot een probleemstelling, waarvoor ze tijdens de ideation fase van een massa aan ideeën zijn gekomen tot één uniek idee.

Op de laatste dag is een start gemaakt met het eerste prototype dat ze de komende weken verder zullen uitwerken om in december te pitchen aan ons General Management Team. Het programma bestond uit een leuke afwisseling van plenaire gedeeltes en het werken in subgroepen, met momenten voor teambuilding en energizers en bovendien een inspirerende presentatie van Dyna oprichter 

John Jansen, die met veel enthousiasme ook tijdens de ideation fase heeft meegekeken bij de groepen. De Dyna Innovation Community is een plek waar we tijd creëren om verder te kijken dan onze dagelijkse werkzaamheden en in kleine teams met vertegenwoordigers vanuit de hele organisatie nadenken over de innovatie mogelijkheden van morgen. We are ready for next level services in an ever more demanding world!